Tervetuloa Tuusulan Uimaseuran verkkosivuille

Verkkosivumme ovat uudistuneet. Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseen ja sisältöön!
Sivuston tarkoituksena on palvella seuralaisia ja sidosryhmiä yhä paremmin. Mikäli huomaat sivustolla jotain odottamatonta, ota yhteyttä tuusulan.uimaseura@gmail.com, jotta saamme korjattua sivut. Sivustoa päivitetään vielä, joten kaikki informaatio ei ole vielä nähtävillä.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämään hetki mielenkiintoisten sisältöjen parissa.

TuUS viestintäkello

Tutustu syksyn kurssitarjontaan

Syksyn kurssitarjonta julkaistaan kesäkuussa. Ilmoittautuminen kursseille avautuu heinäkuussa. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan samalla, kun kurssit julkaistaan näkyville. Tiedotamme asiasta verkko- sekä Facebook -sivuillamme.

IKM-finaalit Porissa

13.6.2019

Seitsemän uimariamme on kilpailemassa Porissa järjestettävissä kilpailuissa.

Rollo-uinnit 2019 Oulussa

6.6.2019

Kolme uimariamme on kilpailemassa Oulussa järjestettävissä Rollo-kilpailuissa.

Ylimääräinen jäsenkokous 10.6.

27.5.2019

Kutsumme kaikki Tuusulan Uimaseuran jäsenet tervetulleeksi ylimääräiseen jäsenkokoukseen ma 10.6.2019 klo 18.30 uimahallin kokoustilaan. Kokouksessa valitaan seuralle tilintarkastaja.

Kutsu

Hallituksen esitys tilintarkastajaksi