Mastersien Pohjoismaiden Mestaruusuinneissa

11.10.2017

Mastersien PM-kisat uitiin viime viikonloppuna Kööpenhaminassa. Suomesta oli mukana 19 uimaria, TuUS:n mastersuimari Marjut Hyvönen oli mukana kisaamassa.

Marjut kuvasi kisapaikkaa ja kisaansa seuraavasti:

Kisat sujuivat pienessä hallissa loistavasti ja tunnelma oli katossa. Starttipallit olivat vanhanmalliset ja kovin liukkaat, joten pyyhkeillä estettiin mahdolliset liukastumiset.

Olin ensimmäisen kerran Masters PM -kisoissa vuonna 2014, kun kisat oli Porissa. Nyt ajattelin lähteä mukaan kisoihin katselmaan Pohjoismaista menoa ja onhan Kööpenhamina on kaunis kaupunki. Uin kisoissa 400 vu sija 6., 100 su, josta tuli tuo pronssia ja 800 vu sija 5. Lyhyen peruskuntokauden jälkeen vauhti ei ole vielä ihan toivotulla tasolla, mutta hyvä fiilis kisoista jäi.

Seuraavat Masters uinnit ovat 27.-29.10.2017 Tikkurilassa, jossa jaetaan Suomen mastersmestaruudet. Sinne olisi mahtavaa saada Tuusulasta iso joukkue mukaan!

Täällä Uimaliiton juttu Pohjoismaiden Mestaruusuinneista.