Hyvää uutta vuotta 2018

2.1.2018

Syyskauden kuulumisia nuorten kilparyhmistä - joululomallakin nautittiin treenauksesta mm. nyrkkeillen!

Vuonna 2017 Tuusulan Uimaseuran nuoret kilpailivat yhteensä 25 eri kilpailussa ja startteja kertyi 1 243 kappaletta. Ennätyksiä kirjattiin kokonaisuudessaan uimareille 818 kappaletta (65 % kellotetuista ajoista oli enkkoja) ja hylkäyksiä tuli syyskauden aikana 42 kappaletta. Verrattaessa kevät ja syyskautta, keväällä kilpailtiin enemmän ja tehtiin prosentuaalisesti hieman enemmän ennätyksiä. Kevätkausi oli myös ajallisesti kuusi viikkoa pidempi kuin syyskausi.

Altaassa kokeiltiin vesiurheilun kaikkia muotoja. Avovedessä ei kuitenkaan harjoiteltu tai kilpailtu. Kuivaharjoituksissa tehtiin hiukan monipuolisemmin harjoituksia kuin vuotta aiemmin ja tästä uimaritkin ovat tykänneet. Ohjelmassa oli lenkkeilyn ja pelailun lisäksi pyöräilyä, suunnistusta, yleisurheilua, telinevoimistelua ja nyrkkeilyä. Käyttöön saatiin uudet bosupallot, kuminauhoja, hierontarullat sekä vetokuminauhat altaaseen. Tästä on hyvä jatkaa keväkaudelle!

Onnellista uutta vuotta 2018 :-)