Kevätkauden päätösjuhla SuperParkissa pe 25.5.2018

23.5.2018

Hanna-Maria Seppälä on mukana tsemppaamassa ja jakamassa palkintoja!

HUOM! Aikataulumuutoksia! Kauden päätöstä juhlitaan tällä kertaa huikeissa tunnelmissa 15-juhlavuoden merkeissä Vantaan Tammiston SuperParkissa! Luvassa mm. puistoonpääsy, hodaribuffet ja palkitsemista! Mukaan liittyy myös YLLÄTYSVIERAS!

Tuusulan Uimaseura täyttää tänä vuonna 15 vuotta ja haluammekin aloittaa juhlinnan keväällä huikein meiningein!

Tervetuloa viettämään koko perheen voimin kevätkauden päätöstä Vantaan Tammiston SuperParkiin perjantaina 25.5.2018. Ilmoittaudu heti mukaan täällä.

Puiston tarkka osoite: Tammiston kauppatie 13, 01510 Vantaa

HUOM! Rannekkeiden lunastusaikataulua on aikaistettu alkamaan klo 16.45 alkaen suuren osanottajamäärän vuoksi!

Ohjelma ja aikataulu

Klo 16.45 Osallistujien tarkistus, rannekkeiden lunastaminen ja puistoon pääsy radalle

tai

Klo 17.00 vaihtoehtoisesti SuperMetting kokoustilassa vanhemmille, seuratoimijoille ja valmentajille suunnattu tilaisuus - EM- ja MM-mitaliuimarin Hanna-Maria Seppälän puheenvuoro.

Klo 17.45 Keräännymme kaikki SuperMetting Kokoustilaan, jossa alkaa perinteisten huomionosoitusten jakaminen (äänestä Vuoden Valmentajaa / Ohjaajaa etusivulla 13.5. mennessä!) - palkintoja jakaa Hanna-Maria Seppälä.

Klo 18.15 (arviolta) HODARIBUFFET (ruokailusalissa)

Klo 19.00 - 20.00 Rannekkeellisilla on vielä mahdollisuus jäädä puistoon sulkemisaikaan asti peuhuamaan vapaasti

Ilmoita itsesi / perheesi mukaan huikean hauskaan tapahtumaan HETI tai viimeistään 18.5.2018 mennessä TÄÄLLÄ.