Uusi toiminnanjohtaja Salla Malin, aloittaa 10.9.2018

31.8.2018

Toivotetaan Salla tervetulleeksi! #TuUS mukaan

Hyvä seuraväki ja kaikki Tuusulan Uimaseuran jäsenet!

Toivotetaan tervetulleeksi Salla Malin,

Tuusulan Uimaseuran uusi toiminnanjohtaja!

Prosessi uuden toiminnanjohtajan löytämiseksi seuraamme on saatu onnellisesti päätökseen. Hakemuksia tuli määräpäivään mennessä 22 kpl, mikä omalta osaltaan kertoo hyvinkin suuresta mielenkiinnosta avoinna ollutta tehtäväämme kohtaan. Hallitus toimi aktiivisesti tehden useita haastatteluja löytääkseen monien hyvien hakijoiden joukosta seurallemme tällä hetkellä parhaan mahdollisen toiminnanjohtajan.

Merja Kuurto ehti olla meidän seuramme ahkerana ja hymyilevänä toiminnanjohtajanamme neljä vuotta. Merja lähtee uusiin haasteisiin ja jättää taakseen osaltaan erittäin tunnollisesti tehdyn työn seuramme hyväksi. Paljon on tässä ajassa kehitystä tapahtunut mm. kurssi- sekä uimakoulutoiminnan puolella. Suuret kiitokset Merjalle yhteisistä vuosista!

Salla Malin aloittaa työt ma 10.9 ja on valmis tarttumaan toimeen, josta toivoo löytävänsä myös uusia haasteita kehittääkseen ammattitaitoaan. Hän pitää tärkeänä, että saa tuloksia aikaiseksi. Omien sanojensa mukaan jo haastattelutilanteessa hän on todennut, että on ahkera ja tunnollinen työntekijä sekä mukautuva ja täsmällinen. Hän tulee helposti toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa, eikä pelkää välillä hektistäkään työtahtia. Salla pitää seuratyöskentelyä tärkeänä ja hänellä on mm. 10:n vuoden kokemus uimakoulutyöskentelystä. Uusia kehitysideoitakin on jo mietittynä. Monipuolisesti liikuntaa harrastavalla Sallalla on myös urheiluseuratoiminnasta paljon kokemusta. Englannin ja ruotsin kielikin sujuvat oikein hyvin. Hyvä seurahenki syntyy Sallan mukaan siitä, että se on tekijöidensä näköistä. Seuratoimijoiden panosta tulee arvostaa. Tärkeänä hän pitää myös taitoa osata katsoa pitkälle tulevaisuuteen.

Merja ja Salla pitivät viikolla yhteisen ”perehdyttämispäivän”, jonka aikana puolin ja toisin kerrottiin ja kyseltiin asioita. Iloisilla mielillä molemmat päivän päätteeksi tapasin ja näytti päivä olleen vallan onnistunut. Salla kertoikin saaneensa monipuolisen perehdytyksen. Itse Tuusulaakin oli hieman esitelty tällä hetkellä Etelä-Haagassa asuvalle Sallalle. Uimahallilla on jo tutustuttu paikkoihin ja muutamiin avainhenkilöihin, tästä on hyvä jatkaa. Uimaseuran historiasta ja perinteistä Salla sai kuulla myös jotain paloja sekä lähiseudun muista seuroista ja niiden tilanteista. Sidosryhmäyhteistyö onkin Sallan mielestä yksi tärkeä osa-alue alkavassa tehtävässään.

Merjan tsemppisanoja Sallalle oli, että on hyvä olla järjestelmällinen, kestää paineitakin ja muistaa ottaa myös omaa aikaa. Työ on monipuolista ja työpäivät ovat hyvin vaihtelevia. Merja tietysti kertoi miten hän on asioita hoitanut, mutta kannusti luomaan uusia ja omia itselleen sopivia tapoja, että työt tulee hoidettua. Ihmisiin tutustumista Merja myös suositteli lämpimästi.

Vaikka haikein mielin luovumme Merjasta, niin aina uusi myös innostaa. Oma aikansa menee työhön tutustuessa, mutta mielenkiinnolla tietysti odotamme, että mitä kaikkea alkava yhteistyö Sallan kanssa saa aikaan seurassamme.

#TuUS moikkaa Sallaa ja kaikkia muitakin.

Hyvää alkanutta syksyä ja uinnin iloa!

Maarit Venesmäki, pj  ja TuUS hallitus