In memoriam

12.9.2018

Joukkueenjohtaja Jouko Alasjärvi kuvassa oikealla. Masterskisat Lappeenranta 2008.
Joukkueenjohtaja Jouko Alasjärvi kuvassa vasemmalla. Masterskisat Ahvenanmaa, Godby 2005.

Jouko Alasjärven muistolle

Saimme suru-uutisen, että Jouko Alasjärvi on nukkunut pois 9.9. pitkäaikaisen sairauden väsyttämänä.

”Jokke” teki suuren työn vapaaehtoisena ja suurella sydämellä jo seuran alkutaipaleella. Seuran toiminta alkoi syksyllä vuonna 2004. Talvella 2005 Jokke toimi mm. masterskisoissa joukkueenjohtajana. Hänen valmennuksessaan polskittiin kovia sekä monipuolisia treenejä ja saavutettiin seuralle hyvää menestystä kisoissa. Hänet muistetaan lämminhenkisenä ja toimeliaana seuraihmisenä. Meitä Jokkea lämmöllä muistavia on useita henkilöitä edelleen seuran toiminnassa mukana.

Levollista luottamusta menetyksen ja haikeuden keskellä omaisille ja voimia surutyöhön.

Maarit Venesmäki

Tuusulan Uimaseuran puheenjohtaja