Tervetuloa Tuusulan Uimaseuran verkkosivuille

Verkkosivumme ovat uudistuneet. Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseen ja sisältöön!
Sivuston tarkoituksena on palvella seuralaisia ja sidosryhmiä yhä paremmin. Mikäli huomaat sivustolla jotain odottamatonta, ota yhteyttä tuusulan.uimaseura@gmail.com, jotta saamme korjattua sivut. Sivustoa päivitetään vielä, joten kaikki informaatio ei ole vielä nähtävillä.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämään hetki mielenkiintoisten sisältöjen parissa.

Tutustu kevään uimatarjontaan

Kevätkokous

8.4.2019
Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Hyökkälän koululla 15.4. klo 18.30. Asetu ehdolle tai tule äänestämään uusia jäseniä hallitukseen! Kokousmateriaalit on nyt julkaistu.

Tuusula-Uinnit 6.4.2019

7.4.2019
Tuusula-Uintien tulokset on nyt julkaistu.

Kilpailuihin osallistui yli 150 uimaria. Kilpailut olivat useammalle uimarille ja toimitsijalle ensimmäiset. Kilpailuissa nähtiin hienoja suorituksia ja tunnelma oli lämmin.
Tulokset

Kiitos kaikille kilpailuista!

Seuraavan kerran Tuusulassa kisataan Tuusulajärven Uintien merkeissä la 12.10.2019. Nähdään siellä!

TYR Vantaa Junior Meet 2019

4.3.2019
30 uimariamme otti osaa viikonloppuna järjestettyihin kilpailuihin Tikkurilassa. Kilpailuissa uimarit ylsivät hienoihin suorituksiin ja tunnelma kisoissa oli hyvä!

Jätä viestisi