Aikuisten kurssi-ilmoittautuminen

9.1.2019


Ilmoittautuminen aikuisten kursseille aukeaa tänään klo 10:00. Tarjoamme aikuisille neljä erilaista kurssia. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko löytää itsellesi uuden harrastuksen tai oppia sujuvamman uimatekniikan? Tutustu kurssitarjontaamme ja löydä itsellesi sopiva kurssi tai vinkkaa kaverillesi.

 

 

Keväällä tarjoamme seuraavat kurssit:
Uinnin perusteet aikuisille
Kurssin tavoitteena on antaa eväitä omaehtoiseen harjoitteluun ja opetella uinnin alkeita. Kurssilla voit halutessasi tavoitella 200 metrin uintisuoritusta.

Liikunnan iloa vedestä!
UUSI kurssimme sopii sinulle, jos haluat löytää itsellesi liikunnallisemman elämäntavan. Kurssilla harjoitellaan uimatekniikoita, vesijuostaan ja jumpataan rennolla fiiliksellä. Pääset kokeilemaan liikkuvuuus ja kehonhuoltoharjoituksia sekä kohottamaan omaa kuntoasi porukassa. Aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita. Haasta itsesi ja aloita liikunnallisempi elämäntapa juuri nyt!

Aikuisten tekniikkakurssi
Kurssi sopii sinulle, jos haluat oppia monipuolisesti eri tekniikoita ja oppia uimaan taloudellisesti. Kurssilla tehdään paljon kehonhallinta, potku ja käsivetoharjoitteita. Uidaan rintauintia, selkäkroolia ja vapaauintia.


Vapaauinnin tehokurssi
Innostu vapaauinnista ja opi uimaan hyvällä tekniikalla. Tehokurssilla uimatekniikkasi videoidaan (mikäli haluat) ja annetaan yksilöllisiä vinkkejä tekniikan parantamiseksi.


Ilmoittaudu kursseille!