Liikunnan iloa vedestä!

17.1.2019

Ohjelma ja aikataulu
Ohjelma ja aikataulu

Liikunnan iloa vedestä -kurssille on myönnetty KKI:n hanketuki. Tuen avulla järjestetään työikäisille, vähän liikuntaa harrastaville kurssi, jossa osallistujat pääsevät kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja. Ilmoittaudu mukaan!

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on myöntänyt Tuusulan Uimaseuralle hanketuen. Tuen avulla järjestetään Liikunnan iloa vedestä! -kurssi, jonka tarkoituksena on rohkaista vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.

 

Kurssilaiset pääsevät kevään aikana tutustumaan uinnin eri tekniikoihin, vesijuoksuun sekä vesijumppaan. Kurssilla tehdään myös liikkuvuus ja kehonhuoltoharjoitteita, puhutaan ravinnosta ja liikutaan pilke silmäkulmassa.

 

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu työikäisille ja yli 40-vuotiaille, jotka eivät harrasta säännöllisesti liikuntaa, ovat ylipainoisia tai tarvitsevat tukea liikunnan aloittamiseksi. Kurssin tavoitteena on lisätä arkista liikuntaa, tukea liikunnan harrastamista sekä terveellisiä ruokailutottumuksia, unohtamatta kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Kurssilla on vielä tilaa, käy ilmoittautumassa tai vinkkaa kaverille!

 

Ilmoittaudu tästä!