Tiedote: Osa viikonlopun uimakouluista PEURUTTU!

1.3.2019

Kaikki lastenaltaan uimakoulut on peruttu la 2.3 - su 3.3 sekä lauantai ja sunnuntai aamujen Jatko 2 -uimakoulut klo 8.00-8.30. Muut uimakurssit järjestetään normaalisti.

Meistä riippumattomista syistä, joudumme perumaan tulevan viikonlopun uimakurssit. Kunta on joutunut sulkemaan lastenaltaan toistaiseksi, jonka vuoksi emme voi järjestää uimakursseja siellä. Myös isossa altaassa uivat Jatko 2-ryhmät on peruttu lauantai ja sunnuntai aamuilta klo 8.00-8.30. Kurssit jatkuvat normaalisti 9.3 ja 10.3.

Vesi- ja tekniikkarallit, aikuisten kurssit, lauantain/ sunnuntai Jatko 2-uimakoulu klo 8.30-9.00 sekä lauantai-illan kurssit järjestetään normaalisti. Valmennusryhmät pyörivät normaalien aikataulujen mukaan.

Peruuntuneet kurssikerrat siirtyvät la 25.5 ja su 26.5 aamuihin. Laitamme tästä tiedotteen kaikille kurssilaisille ensi viikon aikana.

Mikäli teillä herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä tuusulan.uimaseura@gmail.com tai 050 349 8351

Terveisin,

Salla Malin