Tervetuloa Tuusulan Uimaseuran verkkosivuille!

TUUSULAN UIMASEURA

Korvaavat uintikerrat keskenjääneille kursseille järjestetään kesän aikana!

Korvaavat uintikerrat järjestetään seuran omalla uintivuorolla viikonloppuisin Tuusulan uimahallissa.
Korvauskertojen järjestelyissä on huomioitu voimassaoleva 50 henkilön kokoontumisrajoitus ja näinollen kurssien aikatauluja on sovitettu rajoitukset huomioiden.

Ethän tuo lastasi flunssaisena tai sairaana korvaaville uintikerroille! Haluamme varmistaa hygieenisen ja turvallisen työympäristön myös uimaopettajillemme.

Tuusulan Uimaseura haluaa omalta osaltaan jakaa ohjeistuksen virustautien leviämisen välttämiseksi:

Käsihygieniaan ja oikeanlaiseen yskimis- ja aivastamistapaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Vältä kättelyä, yläfemmoja ja muita kosketuksia valmentajan tai treenikaverisi kanssa.

Uimahallin käytävillä, pukuhuoneissa sekä kuntosalilla on yleisiä ohjeistuksia liittyen käsihygieniaan ja yskimiseen.

Mikäli uimarilla tai seuran toimintaan osallistuneella henkilöllä epäillään koronavirustartuntaa tai hän on karanteenissa, tulee tästä ilmoittaa välittömästi valmentajalle tai toiminnanjohtaja Juuliannalle, puh. 050 349 8351.

Tuusulan Uimaseura seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten virallisten ohjeiden mukaisesti.

Uimaliiton tiedote koronaviruksesta:

THL:n sivuilta löytyy ohjeistuksia:

Ajankohtaista tietoa koronavirukstilanteen vaikutuksesta urheiluun

Suomen Olympiakomitean sivuilla on kattavasti tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun sekä seuratoimintaan.

TÄSTÄ pääset lukemaan lisää.

Uinnit jatkuu kesäkuussa!

Tuusulan uimahalli avataan 1.6. ja seuramme toiminta jatkuu jälleen kesällä.

Keväällä kesken jääneille kursseille järjestetään korvaavia uintikertoja kesä- ja heinäkuussa. Näistä tiedotamme kaikkia asiakkaitamme sähköpostitse.

Uimaliiton tiedote 24.3.

Rollo-tapahtumaa ei järjestetä 5.–10.6.2020 Tampereella.

Ikäkausimestaruusuinteja ei järjestetä 12.–14.6.2020 Jyväskylässä.

Uinnin SM-kilpailuja ei järjestetä 25.–28.6.2020 Helsingissä.

Uimaliiton luvalla järjestettäviä kilpailu- tai turnaustapahtumia ei järjestetä 30.6.2020 asti.