Jäseneksi

Tervetuloa Tuusulan Uimaseura ry:n jäseneksi!

Ilmoittaudu jäseneksi Seuramapissa. Täytä omat tietosi ja valitse kohdassa "Jaostot" Jäsenet ja kohdassa "Ryhmät" Tuusulan Uimaseuran jäsenyys 2017. Muista tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein!

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenten hyväksyntä tapahtuu hallituksen kokouksissa, jonka jälkeen sinulle lähetetään jäsenmaksusta lasku. Jäsenyys astuu voimaan heti, kun jäsenmaksu on maksettu.

Kannatusjäsenyys:

Kannattajajäsenenä tuet seuramme lasten ja nuorten toimintaa. Maksun suuruuden voit valita 30, 50 tai 100 eurosta. Mikäli haluat kannatusjäseneksi lähetä sähköpostia tuusulan.uimaseura@gmail.com.

Jäsenedut:

UUSI JÄSENETU!

Kulman Terapiat

Listahinnoista -10% Tuusulan Uimaseuran jäsenille! Yrityksen palveluihin kuuluvat fysio-, jalka- ja
lymfaterapia sekä hieronta​. Tuotemyynnissä on Natural Nordicin marja- ja viherjauheita,
Masajon tuotteita sekä Back on Trackin -tilaustuotteita.

Palvelut mm.

• FYSIOTERAPIA​ uimarille 50​ ​min/​ ​50€​, fysio- ja lymfaterapeutti Johanna​ ​Salmela
    (uinti- ja valmennustausta)
  • JALKATERAPIA​ uimarille 50​ ​min/​ ​50€,​ ​jalkaterapeutti Katja​ ​Pennanen
  • HIERONTA​ (klassinen) uimareille 60min./​ ​48€​, koulutettu hieroja Petri​ ​Huttunen
    (uimaritausta)
  • LYMFATERAPIA​ uimareille 50 min./ 50€, fysio- ja lymfaterapeutti Johanna​ ​Salmela

Kysy lisää info(a)kulmanterapiat.fi tai 045 7876 5301

Varuste.net

Normaalihintaisista varusteista -10 % alennusta. Mainitse kassalla olevasi Tuusulan Uimaseuran jäsen. Liike sijaitsee Konalassa Helsingissä.

Seuran jäsenet pääsevät Tuusulan uimahallin kuntosalille 2 euron kertahintaan. Etu on myös voimassa seuran kursseille osallistuvien lasten vanhemmille lauantai- ja sunnuntaiaamuisin klo 8.00-11.00 Tuusulan Uimaseuran kurssitoiminnan aikaan.

AquaNetti.fi

Arenan uintitarvikkeita. SEURAKOODI: 1718TUUS
Koodilla saa kaikista tuotteista -10% Tämä tulee syöttää tilausta maksettaessa, aktivoi kampanja-kenttään.

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen:

Kaikki Speedon tuotteet – maahantuojan suositushinnasta SPEEDO-sopimusseuran uimarit ja perheenjäenet saavat noin 30% alennusta suositushinnoista (sopimushinnat allaolevassa hinnastossa). Valikoimasta löytyy lakit, uikkarit, lasit, laudat, lättärit, pullikset, räpylät, snorkkelit, nenäklipsi jne. Valikoimasta löytyy allaolevan kuvaston lisäksi treenisimmareita, kymmeniä muitakin lasimalleja, uimaopetteluvälineitä. Eli kaikkea mitä Speedo maahantuo.

Kir-Fix Oy:n jumppakuminauhat Tuusulan Uimaseuran jäsenille hintaan 8 euroa kappale. www.kirfix.fi

Lisää jäsenetuja päivitetään!