Aikuisten harrasteuimahyppy

Ilmoittaudu mukaan hyppyryhmään alla olevasta linkistä:

Reea tekemässä vauhdikasta hyppyä!
Tuusulanjärven Viikkouutisissa 20.9.2017

TuUS uimahyppäämään!

Uimahyppyryhmä aloittaa taas kevätkaudella ti 22.1.2019. Ensisijaisesti ryhmä on kohdennettu yli 25-vuotiaille.

Mukaan voi tulla kokeilemaan missä tahansa vaiheessa! Kokeilukerta on ilmainen.

Ohjaaja Reea Juvonen vastaa mielellään mieltä askarruttaviin asioihin, puh. 050 344 8080.

Ryhmän päätavoitteena on

1. Tarjota hauska harrastus aikuiselle
2. Kokeilla yhdessä uutta ja harjoitella uimahyppyjen alkeis/perusjuttuja

Ryhmään tullessa tulee osata uida vähintään 50 metriä yhtäjaksoisesti sekä uskaltautua hypätä syvän altaan reunalta veteen. Harjoituksia on syyskaudella pääsääntöisesti kerran viikossa tiistaina sekä ohjaajan mahdollisuuksien mukaan extratreenejä perjantaisin (näistä ilmoitetaan erikseen syksyn aikana).

Ohjaajana toimii Reea Juvonen. Reea on aloittanut oman uimahyppyharrastuksen Joensuun Uimaseurassa. Muuton myötä Reea on toivonut jatkoa mukavalle harrastukselle ja näin syntyi ajatus oman uimahyppyharrasteryhmän perustamisesta Tuusulaan. Reea haluaa tarjota onnistumisen iloja ja hauskoja hetkiä ryhmäläisille. Reea on käynyt elokuussa 2017 uimahyppyjen I-tason valmentajakoulutuksen.

Harjoitusmaksu + jäsenmaksu yhteensä 75 € sekä uimahallin sisäänpääsymaksu.
(50 € kevätkausi 2018 + 25 € TuUS jäsenmaksu vuodelle 2018)

Harjoitukset ovat kevätkaudella 2018 tiistaisin klo 20.30 - 21.30.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.