Harjoitusrannekkeet

Tuusulan uimahallissa voimassa olevat harjoitusrannekkeet seuran uimareille

Muistathan pitää rannekkeesi tallessa, uuden kauden harjoitusranneketta lunastaessa rannekemaksua ei veloiteta, mikäli sinulla on vanha tallella (rannekemaksu on 7,50 €).

Vuoden 2018-2019 harjoitusrannekkeiden lunastus

Harjoitusranneke hankintaan uimahallin kassalta. Kerran lunastetuista rannekkeista ei saa palautuksia! Mikäli ranneketta ei ole entuudestaan, hintaan lisätään rannekemaksu 7,50 €. Muistathan kirjoittaa rannekkeen sarjanumeron ostohetkellä. Katoamistapauksissa sarjanumeron ja rannekkeen omistajan perusteella tiedot voidaan siirtää uudelle rannekkeelle.

Vapaaranneke uimareille

Vapaaranneke myönnetään tuusulalaisille ja tuusulalaista seuraa edustaville Suomen tilastoissa A-luokan ja juniori-ikäluokkien 20. joukossa oleville uimareille. Vapaarannekkeella uimari voi käydä uimassa muutenkin kuin omalla harjoitusvuorolla. Ranneke on voimassa vuoden kerrallaan aikavälillä 1.8.-31.7.  tai puolivuosittain kevät- tai syyskauden.

Hinta: 82 € (1.8.-31.7.) tai puolivuosiranneke 41 € (kevät- tai syyskausi)

Harjoitusranneke junioriuimareille

Harjoitusranneke myönnetään muille valmennusryhmissä harjoitteleville tuusulalaista seuraa edustaville junioriurheilijoille. Harjoitusrannekkeen omaavalla juniorilla on oikeus sisäänpääsyyn seuran harjoitusvuorolle. Ranneke on voimassa vuoden kerrallaan aikavälillä 1.8.-31.7. tai puolivuosittain kevät- tai syyskauden.

Hinta: 63 € (1.8.-31.7.) tai puolivuosiranneke 31,50 € (kevät- tai syyskausi)

Harjoitusranneke aikuisuimareille

Harjoitusranneke myönnetään muille valmennusryhmissä harjoitteleville tuusulalaista seuraa edustaville urheilijoille. Harjoitusrannekkeen omaavalla henkilöllä on oikeus sisäänpääsyyn seuran harjoitusvuorolle. Ranneke on voimassa vuoden kerrallaan aikavälillä 1.8.-31.7. tai puolivuosittain kevät- tai syyskauden.

Hinta: 130 € (1.8.-31.7.) tai puolivuosiranneke 65 € (kevät- tai syyskausi)