Masters

Harjoitusajat

HUOM! Kaikilla Mastersien iltavuoroilla käytetään ryhmäpukuhuoneita!

Maanantai klo 6.00-8.00 (omatoimi treeni)

Maanantai klo 20.40-21.45   -JANNE (kova treeni)

Tiistai klo 20.15-21.30   -MARJUT (tekniikka ja matka treeni)

Keskiviikko klo 20.15-21.30 kisaajat ja klo 20.40-21.45 muut  -JANNE, JYRKI  (sekari treeni)

Torstai klo 20.40-21.45   -VESA (matka treeni)

Perjantai klo 6.00-8.00 (omatoimi treeni)

Perjantai klo 20.15-21.30  -VESA (tekniikka treeni)

Lauantai klo 17.45-19.15  -JUKKA P, JUKKA V (kilpailun omainen treeni)

Kausimaksu kaikille 200 € (+ jäsenmaksu 25 € sekä uimahallin harjoitusranneke lunastettava kassalta).

Kilpailut

su 6.1 kk-kisat, Järvenpää

la 19.1 K-Supermarket Uinnit, Nurmijärvi

la 2.3. Kevätuinnit, Salo

su 24.3 kk-kisat, Järvenpää -peruttu

29-31.3 Mastersmestaruusuinnit, Ahvenanmaa

la 6.4 Tuusula-Uinnit

la 25.5 kk-kisat, Tuusula

Masters-leiriläisiä kotihallissa.

MASTERS-UINTI, AIKUISEN MAHDOLLISUUS KUNTOILUSTA KILPAILUUN

Mitä masters-uinti on

Tarkoitettu aikuiseille (yli 25 v.) perusuintilajit hallitsevalle uimarille. Tyypillinen masters-uimari on joko nuorena kilpailut uimari tai vanhemmalla iällä uintiin innostunut kuntoilija, joka aikuisten uintikurssien innoittamana on löytänyt mahdollisuuden pitää yllä kuntoaan. Usein se on myös kilpauimareiden vanhemmille oiva tapa tutustua vesielementtiin ja kasvattaa ymmärrystä uintiurheiluun.

Mitä masters-uinti tarjoaa

Ryhmässä liikkumisen ilon oman suoritustason mukaan ja taatun kunnon nousun.  Uinti antaa saman hyödyn kuin hiihto. Uiminen rentouttaa, elvyttää verenkiertoa, parantaa lihasten voimaa ja kestävyyttä, lisää hapenottokykyä ja ylläpitää nivelten liikelaajuutta.

Moni masters-uimari on myös aktiivinen osallistuja oman uimaseuransa kehittämisessä. Tämä ei suinkaan ole pakollista, mutta moni on halunnut tuoda oman panoksensa seuratoimintaan.

TUUSULAN UIMASEURAN MASTERS-UINTI

Seurassa on mukana yli 50 aktiivista masters-uimaria. Seurassa on mahdollista harrastaa ohjatusti masters-uintia oman tasonsa ja halunsa/mahdollisuuksiensa mukaisesti. Masters-uimareiden keskuudessa vallitsee hyvä yhteishenki, josta osoituksena on useana vuonna saatu Poseidon malja. Malja jaetaan vuosittain parasta masters-henkeä osoittaneelle uimaseuralle. Masters-uimarit osallistuvat ja järjestävät myös uintileirejä, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Lisätietoa kilpailuista yms. Masters-toiminnasta löydät osoitteesta :