Taitoryhmä

Treeniaikataulut kevät 2019

TI      klo 15.45-16.45

LA     klo 8.00 - 9.00    sekä      kuivaharjoittelu klo 9.15 - 9.45

La 16.2 ei treenejä (uimahallin huoltoviikonloppu)

Su 24.3 Vesipeto kilpailut, Järvenpää (Kilpailut peruttu)

La 25.5 Vesipeto kilpailut, Tuusula (Ei harjoituksia)

Vastuuvalmentaja Johanna Salmela

Apuvalmentaja Jukka Partanen

Taitoryhmä on kilpauintiin tähtäävä ryhmä, joten harjoituksiin kuuluu myös yhtenä osana kilpailuihin tutustuminen ja kilpailurytmiin tottuminen - tavoitteena on harjoittelun ohella osallistua seuran omiin ja kuukausikilpailuihin.

Lisäksi on mahdollista ja myös suotavaa että kauden aikana jokainen uimari kävisi ainakin tutustumassa hieman kilpailutapahtumaan ja kannustamassa omia ryhmätovereitaan, vaikka ei itse tykkäisi kilpailla lainkaan tai osallistua muuten kilpailutapahtumaan.

Altaan reunalla tai jumppasalissa tapahtuvaan kuivaharjoitteluun on hyvä varautua uimapuvun/uimahousujen lisäksi t-paidalla ja shortseilla / verryttelyhousuilla ja sisätossuilla, jotka voi siten ennen uintiharjoitusta käydä viemässä pukuhuoneeseen.

Taitoryhmä

* 8-12 vuotiaat aloittavat uimarit

• vesirallin / tekniikkarallin suorittaneille ja kilpauinnista kiinnostuneille lapsille
  • läpäistävä testiuinnit ennen ryhmään pääsyä
  • tavoitteena oppia uimaan kaikkia uintilajeja teknisesti oikein
  • harjoitukset 2krt/vko
  • valmennusmaksu 150 € / kausi
  • jäsenmaksu 25€
  • Blue Card -kilpailulisenssi hankittava kauden alussa, katso täältä lisätietoja.