kurssi- ja peruutusehdot

Kursseille ilmoittautuminen
Kursseille ilmoittaudutaan Tuusulan Uimaseuran verkkosivujen ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumislinkit ohjaavat myClub-jäsenpalveluun. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä muodostuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Lasku lähetetään antamaanne sähköpostiosoitteeseen ja laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Maksumuistutuksista perimme 5€ huomautusmaksun.

Kurssin peruminen
Kurssin voi peruuttaa veloituksetta seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi.

Huomioittehan, että maksamaton lasku ei ole peruutus! Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan.

Pitkäaikaisen sairauden (yli 1kk), raskauden tai armeijan johdosta kurssin voi peruuttaa veloituksetta lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna sähköpostitse osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi. Palautettavasta summasta perimme 10€ käsittelymaksun.

Kurssikertojen korvaaminen
Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 4 krt) korvataan uintikerrat lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10€ käsittelymaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana skannattuna osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi.

Mikäli ehdot täyttyvät, kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään.

Kurssin vaihtaminen
Mikäli olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä tai ilmoittautunut haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua vaan yritämme löytämään toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan etukäteen kurssien vaatimuksiin ja sisältöön.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen
Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim. veden likaantuminen, epidemia tai tulipalo) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla.

Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Tuusulan Uimaseura pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellä mainituissa tapauksissa Tuusulan Uimaseura etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Jonottaminen
Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse heti, mikäli kurssilta vapautuu paikkoja. Jonotus on kurssikohtainen, mutta voit halutessasi ilmoittautua jonoon useammalle kurssille. Jonottaminen on maksutonta.

Syksyn kurssitarjonta tulee nähtäville heinäkuussa. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu kurssikohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä muodostaa laskun heti. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi.