kurssi- ja peruutusehdot

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan Tuusulan Uimaseuran verkkosivujen ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumislinkit ohjaavat myClub-jäsenpalveluun. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä muodostuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Lasku lähetetään antamaanne sähköpostiosoitteeseen ja laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Maksumuistutuksista perimme 5€ huomautusmaksun.

Kurssin peruminen
Kurssin voi peruuttaa maksutta 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen tuusulan.uimaseura@gmail.com.

Kurssin voi peruuttaa alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com. Palautettavasta summasta peritään 10€ toimistomaksu.

Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 3 krt) korvataan uintikerrat lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10€ toimistomaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana skannattuna osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com Mikäli ehdot täyttyvät, kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään.

Kurssin alettua tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun (pois lukien sairaustapaukset lääkärintodistusta vastaan)

Kurssin vaihtaminen
Mikäli olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä tai ilmoittautunut haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua vaan yritämme löytämään toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan etukäteen kurssien vaatimuksiin ja sisältöön.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen
Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim. veden likaantuminen) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla.

Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Tuusulan Uimaseura pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellä mainituissa tapauksissa Tuusulan Uimaseura etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Jonottaminen

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse heti, mikäli kurssilta vapautuu paikkoja. Jonotus on kurssikohtainen, mutta voit halutessasi ilmoittautua jonoon useammalle kurssille. Jonottaminen on maksutonta.

Syksyn kurssitarjonta tulee nähtäville kesäkuussa. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu heinäkuussa kurssikohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä, järjestelmä muodostaa laskun heti. Laskulla on maksuaikaa 7 päivää. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tulee tehdä aina erikseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com osoitteeseen. Maksuton peruutus on mahdollista tehdä 7 päivää ennen kurssin alkua. Tutustuthan huolella myös muihin kurssi- ja peruutusehtoihin!