USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen mm. kurssi-ilmoittautumisiin, kilpailuihin ja jäsenmaksuihin.

KURSSIT

Miten ilmoittautuminen toimii?

Kurssit ovat nähtävillä verkkosivuillamme. Informoimme sivuilla kurssi-ilmoittautumisten aikatauluista. Kun ilmoittautuminen aukeaa, voitte painaa haluamanne kurssin ilmoittautumista, jonka jälkeen järjestelmä kysyy osallistujan sekä huoltajan tiedot. Samalla järjestelmä luo teille myClub-tunnukset. Mikäli teillä on olemassa jo tunnukset, voitte ilmoittautua niiden avulla.

Olen ilmoittanut lapseni jonoon uintikurssille, mitä se tarkoittaa? Voinko ilmoittautua jonoon useampaan ryhmään?

Mikäli kurssi on täynnä, on jonoon mahdollista ilmoittautua. Usein kurssipaikkoja vapautuu vielä viikkoa ennen kurssia. Mikäli paikkoja vapautuu, tarjoamme vapautunutta paikkaa jonossa seuraavana olevalle. Voit halutessasi ilmoittautua jonoon useammalle kurssille.

Korvataanko poissaoloja?

Valitettavasti poissaoloja ei ole mahdollista korvata osallistumalla toisiin ryhmiin. Mikäli uimakerta peruuntuu meistä tai hallista riippuvista syistä, palautamme kurssikerran maksun tai siirrämme kurssikerran toiseen ajankohtaan. Pidemmissä sairaustapauksissa korvaamme osan kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan.

Voinko perua paikan, jos lapseni ei suostu osallistumaan uimakouluun?

Uimakoulupaikka on mahdollista peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia, jolloin palautamme kurssimaksun. Uimakoulun alettua, veloitamme asiakkaalta peruutuksista koko kurssimaksun.

Suosittelemme tutustumaan kurssikuvauksiin ennen ilmoittautumista sekä käymään tutustumassa halliin, mikäli lapsenne on arka uusissa paikoissa. Mikäli lapsenne ilmoittautuu taitotasoaan heikompaan/ vaikeampaan ryhmään, on usein siirto toiseen uimakouluun mahdollista myös kesken kurssin.

Lapseni palelee herkästi, mikä avuksi?

Mikäli lapsenne palelee herkästi, suosittelemme kokeilemaan uimalakin käyttöä. Lasta kannattaa kannustaa liikkumaan aktiivisesti ja pysymään mahdollisimman paljon veden alla, koska ilma tuntuu viileämmältä kuin vesi.

KILPAILUT

Mitä kilpailuihin osallistumiseksi vaaditaan?

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla tulee olla Uimaliiton lisenssi. Kuukausikilpailuiden yhteydessä järjestämme usein leikkimieliset Vesipetokilpailut, joihin kaikki harraste- ja taitoryhmäläiset, Vesi- ja Tekniikkarallilaiset ovat tervetulleita. Vesipetokilpailut soveltuvat hyvin ensimmäisiksi kilpailuiksi.

JÄSENYYS

Milloin jäsenmaksu tulee maksaa?

Kaikkien toiminnassamme olevien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu laskutetaan valmennus- /kurssimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu on voimassa aina yhden toimikautemme ajan (1.7-31.6). Mikäli olette maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksun, ei sitä tarvitse maksaa uudelleen esim. toiselle kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.