AIKUISTEN TEKNIIKKAKURSSI

Haluatko monipuolisuutta uintiharrastukseen? Kaipaatko apua uimatekniikoiden harjoittelussa tai haluatko oppia uintikäännösten tekemisen?

Tule mukaan suosituille aikuisten tekniikkakursseille, joissa käydään läpi selkä-, rinta- ja vapaauinnin perusteet. Kurssit on suunnattu kaikille uinnista kiinnostuneille, jotka pystyvät uimaan vähintään 200 metriä.

Kymmenen kerran kurssilla harjoitukset lähtevät liikkeelle oikeaoppisesta uima-asennosta, potkuihin ja käsivetoon. Kurssilla harjoitellaan vartalonkiertoa, hengitystä ja käännöksiä, edeten kohti kokonaissuorituksia.

Tavoitteena on löytää taloudellinen uimatekniikka, jolloin uintiharrastus on mielekkäämpää. Kurssilla saat yksilöllistä palautetta ja paljon harjoitteita oman uimatekniikkasi kehittämiseksi.

Tervetuloa mukaan oppimaan!