VAPAAUINNIN
TEHOKURSSI

Kaipaako vapaauintisi hiomista? Haluaisitko oppia uimaan vapaauintia hyvällä tekniikalla? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua vapaauinnin tehokurssille!

Vapaauinnin tehokurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia vapaauinnin tekniikkaharjoituksia. Jokaisella tunnilla on oma teema, jolloin keskitytään muutamaan osa-alueeseen kerralla. Kurssilla harjoitellaan mm. oikeaa hengitystekniikkaa, uintiasentoa, potkua, käsivetoa, vartalonkiertoa sekä oikeaa rytmitystä ja kokonaissuoritusta.

Videoimme kaikkien uintitekniikat kurssin ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla. Annamme jokaiselle kirjallisen palautteen kurssin päätteeksi lopputekniikasta, lisäksi saat paljon harjoitteita, joita voit hyödyntää tulevaisuudessa.

Kurssille vaaditaan 16-vuoden ikä sekä vähintään 100 metrin uimataito.