ILMOITTAUTUMINEN

Seuraavat lasten uimakoulut alkavat marraskuussa

Loppuvuoden kurssitarjonta on julkaistu. Ilmoittautuminen lastenkursseille aukeaa ti 22.10. ja ti 5.11. klo 10:00 kurssikohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta.

Ti 22.10. aukeaa ilmoittautuminen seuraaville kursseille: Kala-, Norppa- ja Delfiini -vesiralli sekä Tekniikkaralli 1, 2 ja 4. Muiden lastenkurssien ilmoittautuminen avautuu tiistaina 5.11.2019

Aikuisten kurssien ilmoittautumiset aukeavat 1.10.

Aikuisten kurssien (Uinnin perusteet aikuisille ja Aikuisten tekniikkakurssi) ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 1.10. klo 10:00. Tarkemmat kurssikuvaukset näet kurssikohtaisista ilmoittautumislinkeistä.

Ilmoittautumisen yhteydessä, järjestelmä muodostaa laskun heti. Laskulla on maksuaikaa 14 vuorokautta. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tulee tehdä aina erikseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com osoitteeseen. Maksuton peruutus on mahdollista tehdä 7 päivää ennen kurssin alkua. Tutustuthan huolella myös muihin kurssi- ja peruutusehtoihin!

AIKUISTEN KURSSIT

MERENNEITOUINTI