LAPSET

Tarjoamme monipuolisesti eritasoisia uimakouluja lapsille aina alkeisuimakouluista Tekniikkaralleihin. Kurssitoiminta on oiva tapa oppia uimaan, olipa lapsen tavoitteena oppia uinnin alkeet, parempi uimatekniikka tai harrastaa kilpauintia. Uimakouluissa lapset pääsevät oppimaan vesitaitoja jo pienestä pitäen.

Lasten kursseille voi osallistua 5-vuotta täyttäneet lapset, jotka osaavat toimia ryhmässä. Kaikki kurssilaiset on vakuutettu seuran toimesta. Kurssiemme ohjaajina toimivat Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton sekä Uimaliiton kouluttamat ohjaajat.

Tutustu kurssitarjontaamme ja löydä lapsellesi sopiva kurssi!

ALKEISUIMAKOULU

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille 5 vuotta täyttäneille lapsille. Veteen totuttautumista erilaisilla harjoitteilla painotetaan tällä kurssilla. Opetellaan mm. hengitystä veteen, pinnan alla sukeltamista, kelluntoja, liukuja selällään ja vatsallaan, potkuja sekä alkeisuinteja eri uintityyleillä. Alkeisuimakoululaiset saavat uimakoulusta uintitodistuksen ja vanhemmille kerrotaan suullisesti uimakoululaisen edistymisestä ja taidoista.

• 5 vuotta täyttäneille, ryhmäkoko max 14 lasta/ 2 ohjaajaa
  • kurssimaksu 97 € (10krt) ja jäsenmaksu 25€ (voimassa syksy 2019 – kevät 2020) sekä uimahallin sisäänpääsymaksu (sisäänpääsymaksu maksettava uimahallin Tuusulan kunnan sääntöjen mukaisesti)
  • kurssi kestää 10 kertaa á  60 min, josta 30 min opetusta.
  • kaikilla kursseilla pitää maksaa myös jäsenmaksu, sillä seura tarjoaa palveluja vain jäsenilleen.

ALKEISJATKO UIMAKOULU

Alkeisjatko uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat rohkeita vedessä liikkujia, osaavat puhaltaa kuplia veteen, sukeltaa, tehdä liu’un sekä uida 3 metriä. Ryhmän tavoitteena on saavuttaa Jatko 1 uimakoulun vaatimukset. Alkeisjatko uimakoululaiset saavat uimakoulun päätteeksi uintitodistuksen.

• ryhmäkoko max 15 lasta / 2 ohjaajaa
  • kurssimaksu 97 € (10krt) ja jäsenmaksu 25€ (voimassa syksy 2019 – kevät 2020) sekä uimahallin sisäänpääsymaksu (sisäänpääsymaksu maksettava uimahallin Tuusulan kunnan sääntöjen mukaisesti)
  • kurssi kestää 10 kertaa à 60 min, josta 30 min. opetusta.

JATKO 1 UIMAKOULU

Jatko 1 uimakoulu harjoittelee pääsääntöisesti lastenaltaassa. Kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka ovat rohkeita vedessä liikkujia. Lapsen tulee osata uida             5 metriä. Kurssilla harjoitellaan samoja asioita kuin jatkouimakoulu 2:ssa, mutta harjoitukset suhteutetaan ryhmän tasoon nähden sopivaksi. Jatko 1 uimakoululaiset saavat uimakoulun päätteeksi uintitodistuksen.

• ryhmäkoko max 15 lasta / 2 ohjaajaa
  • kurssi kestää 10 kertaa à 60 min, josta 30 min. opetusta.

JATKO 2 UIMAKOULU

Jatko 2 uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida vähintään 15-20m myyräuintia JA alkeisselkäuintia

Ryhmä harjoittelee kuntouintialtaassa (iso allas). Ryhmässä on max 15 lasta / 2 ohjaajaa

Kurssin tavoitteena on kehittää jo opittuja taitoja ja samalla opetella uusia asioita. Opetellaan alkeisrintauintia, alkeisselkäuintia ja selkäkroolia sekä vahvistetaan myyräuintia ja tutustutaan krooliuintiin. Kokeilemme syvyyssukellusta, pituussukellusta, erilaisia hyppyjä veteen (keräkaatoa, pääedellähyppyä, taittokaatoa ja jalat edellä hyppyä uintisyvyiseen veteen) ja erilaisia temppuja. Kurssin tavoitteena on oppia uimatekniikoita sekä saavuttaa 25metrin uimataito. Kurssin päättyessä uimakoululaiset saavat uintitodistuksen.

• kurssimaksu 97 € (10krt) ja jäsenmaksu 25€ (voimassa syksy 2019 – kevät 2020) sekä uimahallin sisäänpääsymaksu (sisäänpääsymaksu maksettava uimahallin Tuusulan kunnan sääntöjen mukaisesti)
  • kurssi kestää 10 kertaa, opetusaika 30 min

LAUANTAI