TEKNIIKKARALLI

Tekniikkaralli

Tekniikkaralli on suunnattu noin 9-12 vuotiaille uimarin aluille. Tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy uimaan 100 metriä sekauintia kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Lapsen liikkuessa monipuolisesti vedessä, kehittyy hänen luottamuksensa veteen ja samalla hänestä tulee taitava vedessä liikkuja. Taitava uimari hallitsee hengityksen, asennon ja liikkeen vedessä ja omaa näin edellytykset hyvän uintitekniikan oppimiseen.

Tekniikkarallit on tarkoitettua uimatekniikoita jo osaaville lapsille, jotka pystyvät uimaan 200 metriä yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu erinomaisesti Delfiini vesirallin suorittaneelle. Kursseilla hiotaan eri lajitekniikoita vapaa-, selkä-, rinta- ja perhosuintia, tehdään erilaisia temppuja ja uintia tukevia kuivaharjoitteluita sekä harjoitellaan startteja ja käännöksiä. Opetus järjestetään isossa altaassa.

Tekniikkaralli 4 -kurssilla lapsella on mahdollisuus suorittaa 100 metrin sekauintimitali.