YKSITYISOPETUS

Tarvitsetko vinkkejä uimatekniikkaasi tai haluatko oppia taloudellisemman uimatekniikan? Tarvitseeko lapsesi tukea uinnin oppimiseen? Varaa yksityistunti itsellesi tai lapsellesi! Yksityistunti on myös hyvä lahja perheenjäsenelle.

Meiltä voit varata yksityistunteja henkilökohtaisten toiveittesi mukaan alkeisopetuksesta aina tekniikkaopastukseen. Opetustuntien sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan. Yksityistunti on tehokastapa vähentää vedenpelkoa tai tukea omaa uintiharrastustasi. Yksityistunnilla kehityt tehokkaasti ja saat vinkkejä omaan harjoitteluusi.

Opetus tapahtuu Tuusulan Uimahallissa pääosin uimahallin normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Hinnasto

35€/tunti, 1-2 henkilöä
25€ seuran kuluvan vuoden jäsenmaksu (henkilökohtainen)
sekä uimahallin sisäänpääsymaksu.

Yksityistunnit laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

Lisätietoja ja yhteydenotot tuusulan.uimaseura@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteyttä ottaessa on hyvä ilmoittaa, montako osallistujaa on tulossa, sopivat viikonpäivät ja ajat, hakeeko yksityisopetusta lapselle vai aikuisille ja minkä tasoiselle. Yhteydenoton jälkeen kartoitamme ohjaajien tilanteen ja ohjaaja ottaa teihin yhteyttä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yksityistuntien ehdot

Yksityistunnin voi peruuttaa veloituksetta 2 vuorokautta ennen sovitun uimatunnin alkua. Sairaustapauksissa uimatunnin voi peruuttaa vielä samana päivänä lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 10 vuorokauden sisällä tuusulan.uimaseura@gmail.com Peruuttamattomista uimatunneista laskutamme koko yksityistunnin hinnan.

Pidätämme oikeuden peruuttaa yksityistunnin esimerkiksi ohjaajan sairaustapauksissa.