LIIKUNNAN ILOA VEDESTÄ!

LIIKUNNAN ILOA VEDESTÄ! -KURSSI

Haluatko löytää itsellesi liikunnallisemman elämäntavan? Kiinnostaako opetella taloudellisempi uimatekniikka tai vesijuoksemaan tehokkaasti? Liikunnan iloa vedestä! on uusi kurssikokonaisuutemme, jossa tutustutaan monipuolisesti eri liikuntamuotoihin. Kurssin aikana pääset tutustumaan mm. vesijuoksuun, vesijumppaan ja uinnin eri tekniikoihin. Järjestämme syksyllä 2019 kaksi eri kurssia, joissa toisessa keskitytään enemmän uintiin ja toisessa pääsee harjoittelemaan monipuolisesti eri lajeja.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu työikäisille, jotka eivät harrasta säännöllisesti liikuntaa, ovat ylipainoisia tai yli 40-vuotiaita. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, miksi juuri sinä kaipaisit apua liikunnan aloittamiseen tai tarvitset tukea oman liikuntamuodon löytämiseksi. Ryhmään otetaan max. 20 osallistujaa.

Osallistujilta edellytetään vähintään 50 metrin uimataitoa.

Hinta 75€ sis. ohjauksen, kurssimateriaalit ja 10 kerran sisäänpääsyn Tuusulan uimahalliin. Uimahallin ranneke 7,50€ ei sisälly kurssin hintaan.

Tervetuloa mukaan!