MERENNEITO -UIMAKOULU

MERENNEITOUIMAKOULU

Oletko aina halunnut olla merenneito tai ahti? Haluatko oppia uimaan pyrstöllä sekä tekemään erilaisia temppuja vedessä?

Merenneitouimakoulussa pääset kokeilemaan, miltä tuntuu uida merenneitopyrstön kanssa. Merenneitouimakoulussa harjoitellaan uintia merenneitoasussa ja monofin -räpylällä, jotka muodostavat merenneidon pyrstön. Uimakoulussa harjoitellaan delfiinipotkua, sukeltamista ja tehdään erilaisia kehonhallintaa vaativia temppuja. Kursseilla osa harjoituksista tehdään ilman pyrstöä, mutta valtaosan ajasta pääset olemaan oikea merenneito.

Merenneitouinti tukee lapsen liikunnallista oppimista, kehittää kehonhallintaa ja motoriikkaa. Merenneitouimakoulu sopii hyvin myös kilpa- tai harrasteuinnin rinnalle. Kurssille voi osallistua omalla pyrstöllä tai lainata pyrstön kurssikertojen ajaksi seuralta.

Järjestämme kursseja n. 10-18 -vuotiaille. Kurssille edellytetään 50 metrin uimataitoa vatsallaan ja selällään sekä vahvaa sukellustaitoa.

Tule tutustumaan vedenalaiseen maailmaan!