Ohjeita vanhemmille

Vanhemmat osallistuvat myös pelisääntökeskusteluun.

Pelisäännöt

Pelisäännöt käydään läpi jokaisessa ryhmien syyskauden aloituspalavereissa. On ehdottoman tärkeää, että jokainen uimari osallistuu palaveriin vanhempansa kanssa.

Palaverissa siis luodaan pelisäännöt, joita jokainen uimari ja vanhempi on velvollinen noudattamaan.

Ennen kilpailuja

Valmentajat suunnittelevat ennen kauden aloitusta kilpailukalenterin. Valmentajat ilmoittavat aina uimareille lajit, joita uimari uivat kilpailuissa. Valmentaja siis lähtökohtaisesti päättää uitavat lajit, mutta hän voi keskustella uimarin kanssa lajeista. Päätösvalta on viimekädessä valmentajalla.

Valmentaja ilmoittaa sähköisen järjestelmän kautta uimarin lajit kilpailuun. On tärkeää että vanhemmat ja uimarit tarkistavat mahdolliset laji-ilmoitukset, kisan lähtölistat jne., että ajoissa huomataan mahdolliset virheet.

Kilpailujen jälkeen

Valmentajat seuraavat uimareiden ennätyksiä ja muita tavoitteita jatkuvasti harjoituksissa ja kilpailuissa. Seura kerää nettisivuilleen uimareiden tekemiä ajallisia ennätyksiä ja rajojen alituksia. Katso täältä kaikki ennätykset!

Vanhemmat voivat itse seurata omien uimareiden ennätyksiä täällä ja katsoa rajojen alituksia kilpailuissa. Jos huomaatte ennätyksen rikkoutuneen niin laittakaa siitä joko valmentajalle tai toiminnanjohtajalle viestiä, jotta ennätys voidaan päivittää seuran sivuille.

Talousohjeistus

Seuralla on talousohjeistus, jota noudatetaan kilpailu-, leiri- ja koulutusmatkoilla. Matkustussääntö löytyy seuran kotisivuilta, Jäsensivuilta (Jäsensivujen ohjeistus alla), samoin kuin Matkaesitys/-laskulomake.

Matkaesitys/-laskulomake tulee toimittaa hyvissä ajoin hallituksen käsittelyyn ennen ko. matkaa. Lomake tulee täyttää huolellisesti matka-, hotelli ja muine kuluineen.

Jäsensivut

Jäsenillä on mahdollisuus päästä Jäsensivuille kirjautumaan omilla tunnuksilla. Jäsensivuille on koottu jäsenien käyttötarkoitukseen olevia asiakirjoja, kuten toimintaohjeet, talousohjeistus ja matkalasku- tai koulutushakemuslomakkeet.

Jos tunnukset puuttuvat tai ovat kadonneet, ota yhteys toiminnanjohtajaan, tuusulan.uimaseura(a)gmail.com

myClub (jäsenrekisteri ja ilmoittautumiset)

Sueura on ottanut käyttöön myClub -palvelun jäsentietojen ylläpitoa varten. MyClubia käytetään yhteystietojen ylläpitämiseen, laskutukseen, tiedottamiseen sekä ilmoittautumiseen. On siis tärkeää pitää yhteystiedot ajantasalla järjestelmässä. Jäsen vastaa tietojen ajantasaisuudesta.

Kirjautumaan pääset https://tuusulanuimaseura.myclub.fi/. Aktivointilinkit ovat lähetetty seuralaisille touko-kesäkuun 2018 vaihteessa. Mikäli et ole aktivointilinkkiä saanut, ole yhteydessä tuusulan.uimaseura(a)gmail.com.