TULE TÖIHIN

Tule meille töihin!

Meillä voit työskennellä kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen ja valmennuksen parissa. Innostunut työyhteisömme koostuu mm. koulutetuista valmentajista, uimaopettajista sekä kilpauran lopettaneista uimareista. Meillä on mahdollista toimia sijaisena tai tehdä tuntitöitä eri osa-alueilla. Meillä voit suorittaa myös kouluun liittyvän työelämään tutustumisjakson (TET-jakso) monipuolisten tehtävien parissa.

Tuusulan Uimaseurassa on yli 800 jäsentä ja kurssitoimintaamme osallistuu vuosittain yli 1 000 osallistujaa, lisäksi ohjaamme yksityistunteja lapsille ja aikuisille. Kurssiohjelmaamme sisältyy alkeisuimakouluja ja tekniikkakursseja niin lapsille kuin aikuisillekin. Ohjaamme Vesi- ja Tekniikkaralleja lapsille sekä toteutamme koululaisten uimaopetusta alakoululaisille yhteistyössä Tuusulan Kunnan kanssa.

Meillä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua omaa työtä tukeviin koulutuksiin.

Oletko kiinnostunut liittymään työyhteisöömme? Haluatko innostavan työn vesiliikunnan parissa? Ota
yhteyttä ja liity mukaan!

Lisätietoja: tuusulan.uimaseura@gmail.com tai 050 349 8351