TuUS seuraan

Tuusulan Uimaseura ry (TuUS) perustettiin 27. marraskuuta 2003.

Seuran toiminta käynnistyi uuden uimahallin valmistuttua Tuusulaan elokuussa 2004. Seura on Suomen Uimaliiton ja Etelä-Suomen Liikunta- ja Urheilun jäsenseura.

Seura järjestää lasten ja aikuisten uimakouluja sekä tekniikkakursseja aikuisille. Lasten vesiralli-ryhmät ovat uinnin monipuolisuuskursseja. Harrasteryhmät sekä tavoitteelliset valmennusryhmät tarjoavat monipuolisen mahdollisuuden uintiharrastukseen. Masters-uimarit ovat aikuisten uimareiden valmennusryhmissä uintia harrastaville ja kilpaileville aktiiviliikkujille.

Seura kouluttaa ohjaajia ja valmentajia mm. Suomen Uimaliiton kursseilla. Kuukausikilpailut järjestetään yhdessä naapuriseurojen Keravan Uimareiden ja Järvenpään Uintiklubin kanssa. Tuusula-Uinnit ovat seuran omat kansalliset kilpailut tammi-maaliskuussa ja Tuusulanjärven uinnit kilpaillaan syksyllä.