UIMAKOULUT

Tuusulan Uimaseuran uimakoulut järjestetään viikonloppuisin Tuusulan uimahallissa seuravuoroilla. Uimakoulut ovat suunnattu 5 vuotta täyttäneille lapsille.

Kurssimaksu 90€ / 9 kerran uimakoulu
+ seuran jäsenmaksu 25€
sekä uimahallin sisäänpääsymaksu.

ALKEISUIMAKOULU

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille lapsille. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, itsenäistä liikkumista vedessä, opetellaan mm. kuplien puhaltamista veteen sekä kastautumista. Alkeisuimakoululaiset saavat uimakoulusta uintitodistuksen.

ALKEISJATKOUIMAKOULU

Alkeisjatkouimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat rohkeita vedessä liikkujia, osaavat puhaltaa kuplia veteen, sukeltaa sekä liikkua itsenäisesti vedessä. Ryhmän tavoitteena on saavuttaa 5 metrin uimataito vatsallaan ja selällään. Alkeisjatkouimakoululaiset saavat uimakoulun päätteeksi uintitodistuksen.

JATKO 1 UIMAKOULU

Kurssilla harjoitellaan vatsa- ja selkäuintia sekä muita uimataitoa vahvistavia harjoitteita, kuten sukeltamista, liukumista ja kellumista. Tavoitteena on oppia uimaan 15 metriä vatsallaan ja selällään. Taitotasovaatimuksena on 5 metrin uimataito.

JATKO 2 UIMAKOULU

Jatko 2 uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida vähintään 15 metriä vatsallaan ja selällään. Ryhmä harjoittelee kuntouintialtaassa (iso allas).

Kurssin tavoitteena on kehittää jo opittuja taitoja ja samalla opetella uusia asioita. Kurssilla harjoitellaan alkeisrintauintia, alkeisselkäuintia ja selkäkroolia sekä vahvistetaan myyräuintia ja tutustutaan krooliuintiin. Kokeilemme syvyyssukellusta, pituussukellusta, erilaisia hyppyjä veteen. Kurssin tavoitteena on oppia uintitekniikoita sekä saavuttaa 25 metrin uimataito. Kurssin päättyessä uimakoululaiset saavat uintitodistuksen.