MASTERS

MASTERS-UINTI, AIKUISEN MAHDOLLISUUS KUNTOILUSTA KILPAILUUN

Masters-ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 25-vuotiaille perusuintilajit hallitseville uimareille.

Aikaisempaa kilpauintitaustaa ei vaadita. Mikäli tekniikkasi kaipaa vielä hiomista, suosittelemme osallistumaan ensin aikuisten tekniikkakurssille.
Tuusulan Uimaseuran Masterssit treenaavat kuutena päivänä viikossa. Treeneistä voit valita itsellesi parhaiten sopivat treeniajat ja sisällöt. Seurassamme on yli 50 aktiivista masters-uimaria. Masters-uimarit voivat halutessaan osallistua kilpailuihin ja omille leireilleen.

Tyypillinen masters-uimari on joko nuorena kilpailut uimari tai vanhemmalla iällä uintiin innostunut kuntoilija, joka aikuisten uintikurssien innoittamana on löytänyt mahdollisuuden pitää yllä kuntoaan. Usein se on myös kilpauimareiden vanhemmille oiva tapa tutustua vesielementtiin ja kasvattaa ymmärrystä uintiurheiluun.

Liity mukaan ja löydä uinnista itsellesi harrastus!

Treeniajat ja valmentajat
Maanantai klo 6.00-8.00 (omatoimi treeni)
Maanantai klo 20.40-21.45 JANNE (kova treeni)
Tiistai klo 20.15-21.30 MARJUT (tekniikka ja matka treeni)