TAITORYHMÄ

Taitoryhmä on kilpauintiin tähtäävä ryhmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti eri lajitekniikoita, startteja, käännöksiä ja uidaan matkaa. Harjoitteluun sisältyy myös uintia tukevaa kuivaharjoittelua. Ryhmä on suunnattu noin 8-12-vuotiaille ja se toimii ponnahduslautana kilparyhmiin. Taitoryhmäläiset käyvät tutustumassa kuukausikilpailuihin, jolloin kilpailutapahtumat tulevat tutummiksi. Ryhmän tavoitteena on oppia uimaan kaikkia uintilajeja teknisesti oikein. Lähtövaatimuksena on lajitekniikoiden hallinta ja kilpauinnista kiinnostuminen. Suosittelemme vesi- ja tekniikkarallien suorittamista ennen taitoryhmään siirtymistä. Tutustumiskäynnillä valmentaja arvioi onko lapsella tarvittavat valmiudet pärjätä ryhmässä.

Treeniaikataulut syksy 2019

KUIVA UINTI