Kurssiehdot

Kursseille ilmoittautuminen

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan Tuusulan Uimaseuran ylläpitämän myClub–sivuston kautta. myClubista löytyy kaikki avoinna olevat kurssit.

Kurssimaksu suoritetaan laskunmaksulla. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja laskulla on maksuaikaa 7 vuorokautta.

Kurssin peruminen

Kurssin voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com.

Kurssin voi peruuttaa alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com.

Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 3 krt) korvataan lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna osoitteeseen tuusulan.uimaseura(a)gmail.com.

Mikäli ehdot täyttyvät niin kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Kurssin vaihtaminen

Jos olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Tutustukaa huolellisesti kurssien sisältöön ja vaatimuksiin.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen

Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim. veden likaantuminen) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla.

Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Tuusulan Uimaseura pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellämainituissa tapauksissa Tuusulan Uimaseura etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun.