Tekniikkaralli

10 kerran kurssihinta: 110

(kurssi laskutetaan 10 kerran osissa, eli 4 x 110 €) sekä vuoden 2018 jäsenmaksu 25 euroa.

Tekniikkaralli on noin 9-12 -vuotiaille uimarin aluille tarkoitettu 40 uintikerran mittainen kurssi. Tavoitteena on kehittää lasten uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy kurssin lopuksi uimaan 100 metrin sekauinnin kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Lapsen liikkuessa monipuolisesti vedessä, kehittyy hänen luottamuksensa veteen ja samalla hänestä tulee taitava vedessä liikkuja. Taitava uimari hallitsee hengityksen, asennon ja liikkeen vedessä ja omaa näin edellytykset hyvän uintitekniikan oppimiseen. Jokainen tunti koostuu viidestä eri osa-alueesta: kuivaharjoittelu, hengitys-, asento- ja tekniikkaharjoitukset sekä loppuverryttely tai leikki. Yhden harjoituskerran kesto on 60 minuuttia.

Tekniikkaralliryhmien pääsyvaatimuksena on vesirallin suorittaminen tai vastaava uintitaito n. 200 metriä uintia (tai kokeilemalla ryhmän treenejä).

Ryhmien ohjaajina toimivat Tuusulan uimaseuran uintiohjaajat ja -valmentajat.

Uimareiden tulee olla valmiina ilmoitetussa paikassa viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tarkemmat ohjeistukset lähetetään ennen kurssin alkua.

10 kerran kurssi 110  sekä vuoden 2018 jäsenmaksu 25 euroa.

Muut kustannukset: Uimahallin sisäänpääsy lunastettava erikseen kahvion kassalta.