Vesiralli

Vesiralli on 4-osainen (sammakko, kala, norppa ja delfiini) uinnin tekniikka- ja monipuolisuus-kurssi. Kukin kurssi sisältää kymmenen opetuskertaa (yhteensä siis 40 kertaa). Sunnuntaikurssien aloitusajat altaalla vaihtelevat kello 8.00, 8.45, 9.30 ja 10.15 välillä.

Kursseilla tutustutaan hauskasti ja haastavasti uintitekniikan perusteisiin ja opetellaan vapaa-, rinta-, selkä- ja perhosuinnin perustekniikat. Vesirallissa harjoitellaan myös vesipallon, taitouinnin ja uimahyppyjen alkeita. Vesiralliryhmien opetus tapahtuu 25 metrin altaassa - 25 metrin uintitaito on kurssille osallistumisen perusedellytys.

Vesirallin opetusohjelma on Suomen Uimaliiton suunnittelema. Kullakin vesirallikurssilla suoritetaan kyseiseen kurssiin liittyviä taitosuorituksia, jotka läpäistyään kurssilaiset saavat vesirallitodistuksen ja ko. kurssin taitopinssin sammakko, kala, norppa ja delfiini:

Sammakko

• 7-12 vuotiaille
  • ryhmäkoko noin 12 -19, riippuen ohjaajien lukumäärästä
  • uimataito 25 m
  • opetus tapahtuu isossa altaassa, tavoitteena sammakkomerkin suorittaminen

Kala

Järjestetään sammakkoryhmän jälkeen. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Tavoitteena kalamerkin suorittaminen. Kalaryhmät muodostetaan Sammakko-merkin suorittaneista uimareista.

Norppa

Järjestetään edelläolevien kurssien jälkeen. Edellytyksenä sammakko ja kalamerkkien suorittaminen tai vastaavat taidot. Tavoitteena norppamerkin suorittaminen.

Delfiini

Järjestetään kolmen aiemmin suoritetun kurssin jatkeeksi. Edellytyksenä on aiempien vesirallimerkkien suorittaminen tai vastaavat taidot. Tavoitteena delfiinimerkin suorittaminen.

Vesiralliohjaajina toimivat valmentajat ovat käyneet SUiL:n vesiralliohjaajakoulutuksen.

• 7-12 vuotiaille, ryhmäkoko 10 - 20 lasta /  ohjaajamäärästä riippuen
  • 25 metrin uimataito; ensimmäisellä kerralla tutustuminen ja taitojen arviointi
  • kurssimaksu 110,- per kurssi. Hintaan lisätään 25,- euron jäsenmaksu, sillä seura tarjoaa palveluja vain jäsenilleen. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain kertaalleen. Lisäksi tulee maksaa uimahallin sisäänpääsymaksu.

Lisätietoja Vesiralleista voi kysyä sähköpostitse tuusulan.uimaseura@gmail.com.