Kevätkokous 2019

Hyökkälän koululla pidetyssä sääntömääräisessä kevätkokouksessa käsiteltiin säännöissä määrätyt asiat ja valittiin uusia toimijoita 1.7. alkavalle toimintakaudelle.

Puheenjohtaja ehdokkaiksi olivat asettuneet Marjut Hyvönen ja Vesa Reinikkala. Seuran puheenjohtajaksi valittiin äänin (32-19) Vesa Reinikkala. Hallitukseen oli mahdollista valita 5 henkilöä. Juha Holma jatkaa hallituksessa. Ehdolle hallitukseen kokouksessa ilmoittautui 7 henkilöä, joista äänestettiin jäsenet ja varajäsenet. Äänestystulosten jälkeen Sami Tuhkanen vetääntyi ehdokkuudestaan. Hallitukseen valittiin Kimmo Käkelä, Ville Kauppinen, Pyry Räisänen, Sofia Hinkka ja Maari Sinivuori. Varajäsenen paikan otti vastaan Yrjö Poutiainen.

Onnittelut kaikille valituille!

Esityslistan mukaisesti toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2019-2020 esiteltiin ja tämän jälkeen ne hyväksyttiin.
Toiminnantarkastajan valintaa ei pystytty kokoushetkellä tekemään, joten se siirtyi myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana pidettävään ylimääräiseen jäsenkokoukseen. Todettiin, että toiminnan kasvun myötä on aiheellista etsiä seuralle ammattimainen tilintarkastaja.
Pöytäkirjantarkastajat ovat kokouksen pöytäkirjan hyväksyneet. Se on luettavissanne liitteenä.

TuUS kevätkokous 2019 pöytäkirja
TuUS toimintasuunnitelma 2019-2020
Talousarvio 2019-2020

Kuva 1. puheenjohtajan nuija vaihtuu.