Uintiklinikka kilpaileville nuorille

20.4.2018

TuUS järjestää nuorille kilpureille (1-4. ryhmät) sekä seuran valmentajille uintiklinikan su 27.5.2018. Tarkempi kutsu on lähetetty ryhmäläisille sähköpostilla.

Huippu-uimari ja Porin Uimaseuran päävalmentaja Eetu Karvonen pitämään uintiklinikkaa seuran kilpureille ja valmentajille.

TuUS:n uintiklinikan tavoitteena on yhteisen tekemisen ohella uimarin oman uintitekniikan kehittäminen. Uintiklinikka toimii samalla tärkeille valmentajillemme koulutustilaisuutena. Tämä koulutus kuuluu osana seuramme ”Valmennuksen laadun ja tasapuolisuuden vahvistaminen” -projektiamme. Tsekkaa Eetun terveiset YouTubesta (video 1 & 2).

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Tsekkaa siis sähköpostisi ja ilmoittaudu heti mukaan! Mikäli jostakin syystä sähköpostia ei ole tullut, laita viestiä Merjalle tuusulan.uimaseura(a)gmail.com.

Muista tehdä ilmoittautuminen su 29.5.2018 mennessä!