KURSSITARJONTA

Kurssitarjonta

Tuusulan Uimaseura järjestää monipuolisesti erilaisia uintikursseja. Kurssitarjonnasta löytyy laajavalikoima lasten ja aikuisten uintikursseja. Järjestämme myös yksityisopetusta sekä räätälöityjä kursseja esimerkiksi yritysten tarpeisiin.

Pienimmät uimarit aloittavat alkeisryhmistä edeten aina Vesi- ja Tekniikkaralleihin, joissa harjoitellaan monipuolisesti eri uintilajeja. Vesi- ja tekniikkarallilaiset voivat halutessaan osallistua myös seuran omiin Vesipeto-kilpailuihin. Uimakurssit toimivat myös ponnahduslautana valmennus- ja harrasteryhmiin.
Aikuisille järjestämme aikuisten alkeisryhmiä, tekniikkakursseja, vapaauinnintehokursseja sekä uimahyppykoulun. Aikuiset voivat kurssitoiminnan jälkeen siirtyä Masters-ryhmään, jossa uintiharrastusta pystyy ohjatusti jatkamaan. Kurssitarjonnassamme on välillä myös tietylle kohderyhmälle suunnattuja monilajikursseja, joissa liikutaan pilke silmäkulmassa.

Ohjaajamme ovat Uimaliiton ja Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton kursseilla koulutettuja.