KURSSI- JA PERUUTUSEHDOT

KURSSIN PERUMINEN
Kurssin voi peruuttaa veloituksetta seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkamisajankohtaa sähköpostitse osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi.

Huomioittehan, että maksamaton lasku ei ole peruutus! Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan.

Pitkäaikaisen sairauden (yli 1kk), raskauden tai armeijan johdosta kurssin voi peruuttaa veloituksetta lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna sähköpostitse osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi.

Mikäli ehdot täyttyvät, kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään.

Palautettavasta summasta perimme 10€ käsittelymaksun.

KURSSIN VAIHTAMINEN
Mikäli olette ilmoittautuneet väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä tai ilmoittautunut haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua vaan yritämme löytämään toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan etukäteen kurssien vaatimuksiin ja sisältöön.

KURSSIN / KURSSIKERRAN PERUUNTUMINEN
Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim. veden likaantuminen, epidemia tai tulipalo) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla.

Kurssin järjestäjästä (Tuusulan Uimaseura ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Tuusulan Uimaseura pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellä mainituissa tapauksissa Tuusulan Uimaseura etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan.