Yli 200 uimaria otti osaa koululaisuinteihin!

25.1.2019


"Paikoillenne.. Piip!" - kajahti tänään monta kertaa Tuusulan uimahallissa. Uimahallissa kilpailtiin tänään Tuusulan koululaisuinnit. Tunnelma oli kannustava ja uimarit suoriutuivat hienosti.

Tuusulan uimahallissa uitiin jo perinteeksi muodostuneet Tuusulan koululaisuinnit. Kilpailuihin otti osaa yli 230 uimaria, 13 eri koulusta. Yläkoululaiset ja lukiolaiset uivat 50 metriä ja alakoululaiset 25 metriä omavalintaisella uimatyylillä. Aamulla kilpailut alkoivat yläkoululaisten ja lukiolaisten yksilölajeilla, jonka jälkeen vanhimmat uivat viestikilpailun.

Pienen tauon jälkeen alakoululaiset pääsivät verryttelemään sekä tutustumaan, miten uimakilpailuissa toimitaan. Kilpailunjohtaja kävi yhdessä malliuimarin kanssa läpi, eri starttivaihtoehdot sekä, miten oman suorituksen jälkeen tulee toimia. Sen jälkeen alakoululaiset pääsivät näyttämään osaamisensa. Monelle kilpailut olivat ensimmäiset, mutta kaikki suoriutuivat hienosti!

Kilpailut toteutettiin yhteistyössä Tuusulan kunnan sivistystoimen ja koulujen opettajien kanssa. Myös useampi oppilas pääsi tutustumaan uintikillpailuihin ajanottajan roolissa.

Kilpailuiden tulokset ovat nyt nähtävillä verkkosivuillamme. Palkinnot omien sarjojen voittajille, tullaan jakamaan ensi viikolla. Toivottavasti kilpailut innostavat koululaisia harjoittelemaan uintia myös vapaa-ajallaan. Uimaseuran kurssitarjonnasta ja valmennus- sekä harrasteryhmistä, löytyy varmasti jokaiselle sopivan tasoista tekemistä.

 

Onnittelut kaikille uimareille hienoista suorituksista ja nähdään jälleen ensi vuonna!