Tervetuloa Tuusulan Uimaseuran verkkosivuille

Verkkosivumme ovat uudistuneet. Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseen ja sisältöön!
Sivuston tarkoituksena on palvella seuralaisia ja sidosryhmiä yhä paremmin. Mikäli huomaat sivustolla jotain odottamatonta, ota yhteyttä tuusulan.uimaseura@gmail.com, jotta saamme korjattua sivut. Sivustoa päivitetään vielä, joten kaikki informaatio ei ole vielä nähtävillä.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämään hetki mielenkiintoisten sisältöjen parissa.

TuUS viestintäkello

Tutustu kevään uimatarjontaan

Vesipeto- ja kk-kilpailut 25.5.

Tuusulan Uimaseura ry hakee valmentajia ja vastuuvalmentajia

8.5.2019
Katso työpaikkailmoitus tästä linkistä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.5.2019 mennessä.

Tuusulan Uimaseura ry hakee päävalmentajaa

23.4.2019
Katso työpaikkailmoitus tästä linkistä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus hintatoiveinesi 26.5.2019 mennessä.

KATSO HAKEMUS

Kevätkokous 15.4 Hyökkälän koululla

23.4.2019
Kevätkokouksessa päätettiin kauden 2019-2020 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin uusi puheenjohtaja ja uusia hallituksen jäseniä 1.7. alkavalle kaudelle.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Kevätkokous

8.4.2019
Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Hyökkälän koululla 15.4. klo 18.30. Asetu ehdolle tai tule äänestämään uusia jäseniä hallitukseen! Kokousmateriaalit on nyt julkaistu.