YKSITYISOPETUS

Tarvitsetko vinkkejä uintitekniikkaasi tai haluatko oppia taloudellisemman uimatekniikan? Tarvitseeko lapsesi tukea uinnin oppimiseen? Varaa yksityistunti itsellesi tai lapsellesi! Yksityistunti on myös hyvä lahja perheenjäsenelle.

Meiltä voit varata yksityistunteja henkilökohtaisten toiveittesi mukaan alkeisopetuksesta aina tekniikkaopastukseen. Opetustuntien sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan. Yksityistunnilla kehityt tehokkaasti ja saat vinkkejä omaan harjoitteluusi.

Opetus tapahtuu Tuusulan Uimahallissa pääosin uimahallin normaalien aukioloaikojen puitteissa.

HINNASTO

35€ / tunti (1-2 henkilöä)
+ jäsenmaksu 25€ (henkilökohtainen) sekä uimahallin sisäänpääsymaksu.

Yksityistunnit laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

Lisätietoja ja yhteydenotot info@tuusulanuimaseura.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

YKSTIYISTUNTIEN EHDOT

Yksityistunnin voi peruuttaa veloituksetta 2 vuorokautta ennen sovitun uintitunnin alkua. Sairaustapauksissa uimatunnin voi peruuttaa vielä samana päivänä lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 10 vuorokauden sisällä skannattuna osoitteeseen info@tuusulanuimaseura.fi. Peruuttamattomista uimatunneista laskutamme koko yksityistunnin hinnan.