TUUSULAN UIMASEURA RY - since 2003

Tuusulan Uimaseura on perustettu vuonna 2003. Seuran toiminta käynnistyi uuden uimahallin valmistuttua Tuusulaan elokuussa 2004. Seura on Suomen Uimaliiton sekä Etelä-Suomen Liikunta- ja Urheilun jäsenseura. 

Seuramme järjestää monipuolista kurssi- ja harrastetoimintaa lapsille, nuorille sekä aikuisille. Harrasteryhmät sekä tavoitteelliset valmennusryhmät tarjoavat kattavan mahdollisuuden uintiharrastukseen. 

Tuusulan Uimaseurassa uimarin polku alkaa jo tarhaikäisestä lapsesta. Nelivaiheinen uimakoulukonsepti mahdollistaa lapselle uinnin perusteet, jonka jälkeen uimarin polku johtaa jatkomahdollisuuden vesiralleihin sekä TuUS:in omaan taito- ja tekniikkaralli kurssikokonaisuuteen. Lasten lisäksi aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita oppimaan! Aikuisten tehokkaita tekniikkakursseja järjestetään tiiviisti toimintakausien aikana.

Harrastus- ja kilpauintimahdollisuus seurassamme on monipuolinen. Lasten ja nuorten lisäksi seurassamme toimii aikuisille Masters-uintiryhmä sekä matalan kynnyksen Tekniikkatreeniryhmä .

Uimariksi tai töihin Tuusulan Uimaseuraan? 

Ota yhteyttä info@tuusulanuimaseura.fi